Joya - az örömcipő

Mindenféle tudnivaló a világ legpuhább cipőjéről, a lábakról, és sok minden másról

Nyerj Joya cipőt!

Kövesd játékainkat a Joya Facebook oldalán, ahol sok-sok pár Joya cipőt sorsolunk ki!

Elindítottuk a Joya Láb Wellness Napokat!

2011.04.28. 11:06 :: Joya blog

Nap mint nap csak rohanunk egyik legfontosabb testrészünkre a lábunkra pedig nem fordítunk elég figyelmet. Leginkább időhiányra hivatkozva felejtjük el lábainkat kényeztetni, a tőle kapott jelekre odafigyelni, pl: hátfájás, boka-,vagy sarokfájdalom, zsibbadó lábak. Mi megpróbálunk minden rendelkezésünkre álló eszközt bevetni, hogy lehetőséget biztosítsunk arra, hogy lábaitok egészségét ne hagyjátok figyelmen kívül, éppen ezért országos szűrőprogramot indítunk. A program lehetővé teszi, hogy kiszűrhessük a mozgásszervi megbetegedéseket. Terveink szerint 24 városban szervezzük meg a programsorozatot, amelynek keretében gyógytornászok mérik fel felnőttek és gyermekek lábainak egészségét a legmodernebb talpvizsgáló berendezések segítségével.

Nem elhanyagolható kutatási adatok szerint a 12 éves gyermekek 33%-nak hibás a testtartása, a 6-10 évesek több mint 60%-nak lábdeformitása van, ezért is fontos, hogy a szakemberek időben kiszűrjék a rendellenességeket és megoldásokat kínáljanak a gyógyuláshoz.

Egy, akár a szűrőprogramon készült talpfelvételből jól kiolvasható, hogy milyen lábad boltozatos szerkezete, milyen tested szimmetriája, ezáltal azonosítható az esetleges mozgásszervi probléma. A gyógytornászok a vizsgálatot saját cipődben és mezítláb is megismétlik, átélheted a Joya Életérzés matrac élményét, majd személyre szabottan javaslatot tesznek megfelelő típusú cipőre, fejlesztő gyakorlatokra és lábtornára.

A talpvizsgálat mindenki számára ingyenes és elérhető, aki felkeresi azokat a helyi rendezvényeket, cipőboltokat és gyógyászati segédeszközöket forgalmazó üzleteket, ahol a Joya Láb Wellness Napok szűrőprogram zajlik. A szűrőprogramok június végéig tartanak, a helyszínek és az időpontok folyamatosan frissülnek, itt olvashatóak: http://gyereklab.hu/index.php?menu=az_en_labam

Várunk mindenkit sok szeretettel programsorozatunk hozzá legközelebb eső állomásán!

 

 

komment

Címkék: láb cipő wellness joya

süti beállítások módosítása