Joya - az örömcipő

Mindenféle tudnivaló a világ legpuhább cipőjéről, a lábakról, és sok minden másról

Nyerj Joya cipőt!

Kövesd játékainkat a Joya Facebook oldalán, ahol sok-sok pár Joya cipőt sorsolunk ki!

Egészséges koreográfia

2011.06.08. 13:22 :: Joya blog

Nem vagyok egy koreográfus alkat, de azt gondolom, hogy Joya Láb Wellness Napok témában minden női és férfi lábat jó szándékkal léptetnék egy irányba: előre, be a cipőboltba és tovább, tovább, tovább az egészségesebb lábak felé!

Aki betér a Joya Láb Wellness Napok egyik állomására, azt egy kedves gyógytornász fogja fogadni. Arra fogja kérni, hogy álljon rá a Joya Életérzés matracra. Ez a Joya cipők talpának anyagából készült, így rögtön érzékelni lehet, hogy a saját cipőnkhöz képest milyen puha és kellemes érzés erre rálépni. Ezt követően még mindig a saját cipőnkben rá tudunk állni a talpvizsgáló berendezésre, ahol megnézhetjük, hogy a talpunknak mely részein találhatók piros színkóddal jelzett, ún. káros nyomási pontok, ami azt jelenti, hogy az érintett talprész fölött elhelyezkedő ízületek károsodtak. A vizsgálatból még az is megállapítható, hogy testünk terhelésének eloszlása (jobb/bal láb, lábfej elülső része/sarok) egyenletes-e, illetve a csípőcsont helyzete megfelelő-e. Ez alapján a gyógytornász valószínűsíteni fog fájdalmas deformitásokat, amiknek fennáll a lehetősége, ha a láb tartósan hasonló terhelést kap.

Utána következik az igazi élmény: a Joya felpróbálása. Akinek nem volt még a lábán Joya, az csodálkozni fog, de nagyon, hogy mennyire kényelmes és rugalmas séta közben és állva is! Érdemes Joyában visszaállni a talpvizsgálóra és a képet összehasonlítani azzal, amikor a saját cipőnkben álltunk rajta. Talán nem árulok el titkot, hogy egyetlen piros felület sem lesz rajta! Tehát a saját szemünkkel meggyőződhetünk arról, hogy amit a lábunkkal érzünk, az valóságos és mérhető dolog. A gyógytornász végül Joyában és Joya nélkül végezhető gyakorlatokat fog javasolni, melyek a talpvizsgálat diagnózisa alapján hasznos lehet az illető számára. Aki pedig kellő bátorsággal rendelkezik, az egy új pár Joyával a hóna alatt, pontosabban a lábán tér haza!

Szóval, hölgyeim és uraim, ez egy tökéletes koreográfia. Egy, kettő, három… Irány a Joya Láb Wellness Napok következő állomása!

komment

süti beállítások módosítása